Gyerek kerékpár ajándékba

Kevés olyan ajándék van, amely akkora örömet csalna a gyermekek arcára, mint egy új bringa.

A száguldást, az először négy-, majd kétkerekű járgány nyújtotta szabadságot minden gyermek imádja. Először a bébikomppal, majd a futóbiciklivel, vagy pótkerékkel, végül pedig már a kétkerekű pedállal hajtott bringán.

Hogy miért jó ajándék bármely alkalomra a gyerek kerékpár?

A bicikli nem csak hogy egy fantasztikus játék, jóval több annál. A kerékpáron ülve a gyerek kint van a friss levegőn és mozog. (Amit ma nem egyszerű dolog elérni.) A kerékpározással közösségek épülnek, ahogy a sulis társakkal együtt tekernek ki a parkba. A gyerek egészsége és szociális készségei egyszerre fejlődhetnek a bicikli által.

A kerékpár nem egy olyan ajándék, ami egy hét múlva a szekrény alján lapul majd. Garantáltan megtérülő befektetés. Még a leggyengébb minőségi biciklik is jól bírják 2-3 évig. Így egy jó bringával hosszú évekre vásárolhatsz hűséges sporttársat gyermeked számára.

A kerékpár gondozása, tisztítása és karbantartása szinte olyan, mint egy kiskutya etetése. Így egy biciklivel a gyereket felelősségre is neveled. Megtanulhatja, hogy gondoskodjon a saját dolgairól.

Biciklivel az utcára kerülve pedig előjön a Kresz, amit minden kerékpárosnak ugyanúgy ismernie kell, mint az autót vezetőknek. Így egy szuper kis biciklivel arra is ösztönözheted a gyerkőcöt, hogy tudatosabban vegyen részt az utcai közlekedésben.

A kerékpározás, a mozgás, a sport segít levezetni a feszültséget és felfrissít.
Egy kiadós bringázás után meglátod, jobban fog majd menni a mateklecke is!

Csalj mosolyt gyermeked arcára és lepd meg születésnapján, névnapján vagy karácsonykor egy menő kerékpárral!