Kiváló minőségű frottír méteráru online

Egyre többen készítenek saját kezűleg is ruházati cikkeket, legyen szó akár babákról, kisgyermekekről, akár felnőttekről. A frottír méteráru a legtöbb esetben az ágyvédő matracok huzatjának elkészítéséhez kell, de remek választás akkor is, ha kényelmes, meleg, de puha fehérneműt vagy babaholmit szeretne készíteni. Az egyfalas frottír méteráru amellett, hogy első osztályú minőséget képvisel, nagyon olcsó, mivel egyenesen a gyárból hozatjuk. Nemcsak fehér színben talál nálunk ilyet, hanem színes változatokból is kedvére válogathat.

Nagyon jó választás a téli zoknikhoz, téli babaholmikhoz, felsőruházathoz. A kétfalas, matt, pamut alapú frottír méteráru az egyfalashoz hasonlóan nem nyúlik, tartása megmarad, könnyen mosható és vasalható. Nem ajánlott túl nagy hőfokon tisztítani, mert a túlzottan forró víz károsíthatja a szemek ellenállását. Ha exkluzív szükséglete van ebből az anyagból, egyeztessen a munkatársainkkal és igyekszünk a legrövidebb időn belül beszerezni a kívánt változatot. A mennyiségtől függően, előzetes megbeszélés alapján, a megrendelt termékeket kiszállítjuk vagy postázzuk. A cég készletén lévő anyagok többségéből elegendő 10 méter minimális rendelés, de van olyan anyag, amiből sajnos csak egész tekercset tudnak értékesíteni. A több színben kapható poliamid anyag felhasználása szintén nagyon sokrétű, mert a frottírhoz hasonlóan, alkalmas fehérnemű, felsőruházat, szoknya vagy táncruha készítéséhez. Rendszeresen rendelik one size estélyi ruhákhoz, fürdőruhákhoz is, mert nagyon rugalmas anyag.

Legyen az fényes vagy éppen matt poliamid anyag, a kiváló és könnyű szabásának köszönhetően, nagyon jó és kényelmes sportruházatot lehet belőle készíteni. Biciklizéshez, úszáshoz, fitneszhez való ruhákhoz javasoljuk. Ha nem tudja eldönteni, melyik poliamid anyag kellene Önnek, látogasson el hozzánk Budapestre és nézze meg személyesen a raktárunk felhozatalát! Tapintás és szín alapján megtörténhet, hogy sokkal egyszerűbben dönt, mint interneten keresztül. Ha pedig éppen az online vásárlás a kényelmesebb, szintén állunk a rendelkezésére.