1bet

1bet és szakdolgozat: hogy fér össze a kettő?

A helyzet az, hogy egész életemben abban az időszakban töltöttem a legtöbb időt az 1bet oldalán, amikor a szakdolgozatomat kellett elkészítenem az egyetemi tanulmányaim ideje alatt. Körülbelül egy fél évről van szó, ami nem is olyan hosszú idő, ha úgy vesszük, hogy egy igen komol feladatról beszélünk. Hogy sikerült nekem ennek ellenére játszanom is az 1bet játékaival? Most elmesélem. 


Tiszta fej az 1bet segítségével 


Először is az egyetemi tanulmányaim során rájöttem arra, hogy nem jó semmit sem halogatni, és az biztos, hogy a szakdolgozatomat nem szeretném kapkodva, összecsapva megírni, hiszen egy hanyagul összedobott munkával nagyon nehéz kiállni egy bizottság elé és megvédeni. 


Ez volt az egyetlen olyan feladat, amelyet valóban időben kezdtem el az egyetemen. Erre annyira nem vagyok büszke, de annak örülök, hogy legalább mire a szakdolgozathoz eljutottam, megjött kicsit az eszem. 
Tudtam azt is, hogy nem elég korán elkezdeni, fontos, hogy szakaszonként, kisebb lépésenként haladjak előre, és kellő mennyiségű szünetet iktassak be, amit olyan tevékenységekkel tölthetek ki, amelyek segítenek nekem abban, hogy kikapcsolódjak. Ebben az időszakban sokat jártam ki sétálni, sokszor egyedül is, találkoztam a barátaimmal, és gyakran próbáltam szerencsét az 1bet oldalán. 

A legjobb szórakozás az 1bet 


Hamar rájöttem, hogy az 1bet az egyik legjobb szórakozási lehetőség számomra. Persze, nagy valószínűséggel nem ez jelenti mindenkinek a jó kikapcsolódást, de nekem nagy segítségemre volt ebben az egyébként stresszes időszakban. 

Szükségem volt egy olyan kikapcsolódási lehetőségre, amely nem igényel sok időt, energiát, amiért nem kell sehová sem menni, tehát amit például a telefonommal is meg tudok oldani bárhol, bármikor. Akkor is, ha csak 10 percem van, de akkor is, ha szeretnék egy laza, pihenős estét tartani otthon. 
A dolgozatom idejében meglett, sikerült felkészüljek rá, és sikerült jól meg is védenem. És igen, úgy, hogy közben ott volt az 1bet a zsebemben. Úgy gondolom, hogyha szakdolgozat, vagy bármilyen egyéb határidős feladat előtt állsz, nagyon fontos a fegyelem, de az is fontos, hogy mindig megadd magadnak a relaxálás lehetőségét, és ebben talán neked is a segítségedre lehetnek az 1bet játékai.