A klímám és a teljes autó is jó kezekben a Métánál

Sose gondoltam volna fiatalabb koromban, hogy egyszer engem is megvisznek majd a frontok. Nem tudom, hogy ez jó vagy rossz felosztás-e, de a menyasszonyom pont a melegfrontokra érzékeny, én pedig akkor kapok erőre, engem pedig a hidegfront visel meg nagyon, ő pedig pörög, hogyha ilyen napunk van. Ki tudja, talán a későbbiekben, gyereknevelésnél még jól is jöhet, hogy legalább az egyikünk teljes gőzzel tudja tolni ilyenkor is a dolgokat. Persze nincs apelláta most sem, ha dolgozni kell, akkor dolgozni kell, de nagyon érzem, hogy ezeken a napokon egyszerűen csökkentett üzemmódban létezem.

Amióta büszke autótulajdonos vagyok, az ilyen napokon inkább nem kockáztatok és autóba sem ülök, a verda és a saját érdekemben is. Szerencsére a nagy melegekre már felkészültünk, a klíma tisztítás és töltés már nagyon aktuális volt, de a Méta Autószervizben szerencsére ezt is gyorsan és egyszerűen letudtuk, mint eddig mindent. Amit nagyon szeretek bennük, hogy bármelyik cimborámnak tudom ajánlani őket, mint budapesti illetőségű szervizt, ugyanis márkafüggetlen szervizről beszélhetünk, ami nagy előny, és nagy szakértelmet tükröz. A klíma tisztítás mellett a gumicsere is érett már egy ideje, úgyhogy azt is letudtuk, szerencsénkre jó áron dolgozik az autószerviz, így nem ment rá mindenünk.

A klíma tisztítás és töltés árai, a többi díj mellett megtalálhatóak a weboldalon, szóval szerintem nagyon korrekt, hogy előre tudjuk, mire készülhetünk, ráadásul a munkák elvégzése előtt a konkrét árajánlatot is megkapjuk, amit le kell okéznunk, mielőtt belekezdenek a folyamatokba, szóval nagyon olajozottan működik a rendszer. A honlapjuk nem csak az árakat tekintve informatív, hanem olyan értelemben is, hogy bemutatja az összes elvégzett munkálatot és javítást – a paletta elég széles, szóval nehezen tudjuk őket olyan kihívás elé állítani, ami kifogna rajtuk. Látszik a sok éves tapasztalat és a szakértelem. Ráadásul a weboldalon egy kis blog szekció is található, ami nem csak a hozzám hasonló autóbolondok számára lehet izgalmas és informatív, hanem azok számára is, akik nem annyira járatosak az autók világában. Azt mondom, sokat lehet innen tanulni, és hasznos tanácsokat szerezni. Tehát ha Budapesten vagy a környékén élsz, akkor mindenképpen ajánlom megismerésre, felfedezésre, kipróbálásra a Méta Autószervizt. Tudom, hogy ez egy bizalmi dolog is, hogy hova adod le az autódat, ezért is ajánlom őket – szuperek!