xiaomi telefonok

Xiaomi telefonok Snapdragon processzorral

Néhány évvel ezelőtt, 2014-ben a Xiaomi piacra dobta első készülékét (MI3) Indiában. A Xiaomi telefonok eleinte nevetség tárgyát képezték. Nem tudták elképzelni az emberek, hogy létezhet kínai okostelefon, ez mára viszont megváltozott és egyre többen választják ezeket a készülékeket. 

Az ár a legfontosabb tényező, amit figyelembe kell vennie egy készülék vásárlásakor. Nem mindenki engedhet meg magának iPhone-t. Tehát a Xiaomi telefonok ebből a szempontból előnyösebbek. Még a prémium funkciókkal rendelkező, legújabb csúcskategóriás darab is sokkal olcsóbb, mint más márkák modelljei.


A költségek viszont soha nem veszélyeztették a specifikációit. A cég ugyanazokat a kiváló specifikációkkal rendelkező mobilokat tudja értékesíteni alacsony áron, amiket más márkák, például a Samsung majdnem dupla áron teszi.

Az alacsony árak soha nem határozták meg ezek minőségét. Annak ellenére, hogy jó áron adják el a Xiaomi telefonokat, soha nem kötöttek kompromisszumot a hardver anyagok minőségével. Másokkal ellentétben, szinte minden készülék Snapdragon processzorokon fut.